Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Dreamcatcher
Cardigan: H&M
Top: Namaste (similar here )
Shorts: H&M
Shoes: C&G  Μετά απο 2 εβδομάδες γεμάτες αντιξοότητες και εμπόδια, ασθένειες και σχολές, φίλους πάρτυ και ξεφάντωμα , είμαστε εδώ σταθερά. Βασικά ήμουν τόσο χάλια που δεν μπορούσα καν να πάρω αυτές τις φωτογραφίες και να τις βάλω στη σειρά για να κάνω το πόστ. 
Δεν σας ενδιαφέρουν όμως αυτά. Η εξεταστική θα τελειώσει, η υγεία θα επανέλθει και με το που τελειώσουν όλα αυτά θα βγάλω πόστ για έναν χρόνο!

  Black&White πολυ τελευταια, κάτι έχω πάθει, νόμιζα ότι είναι πολύ safe συνδυασμός, δεν είναι. Καθόλου. Όπως τα μονόχρωμα Outfits δεν είναι "εύκολα" αλλά αυτήν την κουβέντα θα την κάνουμε άλλη φορά. 
 Υπάρχει ένα μαγαζί στην Κέρκυρα, το Namaste (aka ινδικό) από το οποίο γενικώς έχω αγοράσει πάνω κάτω της Παναγιάς τα μάτια. Από εκεί είναι και η μπλούζα αυτή, η οποία πιο πολύ μου άρεσε ποιοτικά διότι το ύφασμα της είναι τρομερά μαλακό και πέφτει εύκολα, δεν αντέχω τα Tops που "στέκονται". Με εκνευρίζουν. Πολύ.
Πάει με σορτσάκι. Πάει με φούστα. Πάει με τζην. Και με το μαγιό πάει. Με όλα πάει.

Photos: Panagiotis Pandis

Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015

Plaid Skirtand some pictures with my friends ^^


Top: Stradivarius
Skirt: Handmade (By my Mom!) similar here 
Shoes: C&G
Jacket: Mango
Glasses: H&M
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτή η φούστα είναι έτοιμη, όπως καταλαβαίνετε από τα χρώματα, αυτό το ύφασμα το πήρα τον χειμώνα αλλά μόλις πριν λίγες μέρες κατάφερε να φτιαχτεί και δεν άντεξα! (Ευχαριστώ μανούλα!)
Λατρεύω το καρό στα πάντα και ειδικά τον συνδυασμό του σκούρου πράσινου με το μώβ. Εδώ και μέρες δεν την βγάζω από πάνω μου (όπως κάνω κάθε φορά που ενθουσιάζομαι με κάτι. Μέχρι να βρωμίσει. Πολύ.)

Οι φωτογραφίες είναι από την εκδρομή που πήγα με τη σχολή μου στους Δελφούς την Κυριακή, μάλλον θα ανεβάσω και photo diary σε κάποια φάση.


 Photos By: Lina Laudenberg