Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Dreamcatcher
Cardigan: H&M
Top: Namaste (similar here )
Shorts: H&M
Shoes: C&G  Μετά απο 2 εβδομάδες γεμάτες αντιξοότητες και εμπόδια, ασθένειες και σχολές, φίλους πάρτυ και ξεφάντωμα , είμαστε εδώ σταθερά. Βασικά ήμουν τόσο χάλια που δεν μπορούσα καν να πάρω αυτές τις φωτογραφίες και να τις βάλω στη σειρά για να κάνω το πόστ. 
Δεν σας ενδιαφέρουν όμως αυτά. Η εξεταστική θα τελειώσει, η υγεία θα επανέλθει και με το που τελειώσουν όλα αυτά θα βγάλω πόστ για έναν χρόνο!

  Black&White πολυ τελευταια, κάτι έχω πάθει, νόμιζα ότι είναι πολύ safe συνδυασμός, δεν είναι. Καθόλου. Όπως τα μονόχρωμα Outfits δεν είναι "εύκολα" αλλά αυτήν την κουβέντα θα την κάνουμε άλλη φορά. 
 Υπάρχει ένα μαγαζί στην Κέρκυρα, το Namaste (aka ινδικό) από το οποίο γενικώς έχω αγοράσει πάνω κάτω της Παναγιάς τα μάτια. Από εκεί είναι και η μπλούζα αυτή, η οποία πιο πολύ μου άρεσε ποιοτικά διότι το ύφασμα της είναι τρομερά μαλακό και πέφτει εύκολα, δεν αντέχω τα Tops που "στέκονται". Με εκνευρίζουν. Πολύ.
Πάει με σορτσάκι. Πάει με φούστα. Πάει με τζην. Και με το μαγιό πάει. Με όλα πάει.

Photos: Panagiotis Pandis

8 σχόλια:


 1. Thanks for becoming followers of my blog, as promised I have just become even your followers.
  see you soon darling, kiss --- >>> http://mcaruso930.blogspot.it/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Nice pics! Follow me on gfc and i Follow you back, kisses

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. great blog! wanna follow each other via GFC? I'm already a follower #57

  xx

  mynameiskristina blog

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Love this striking look on you. Thank you so much for dropping by my place and leaving such a nice comment. Following back on GFC #57 Please keep in touch.
  xox
  Lenya
  FashionDreams&Lifestyle

  ΑπάντησηΔιαγραφή