Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Summer











Dress: H&M
Hat: H&M
Bag: Vintage
Shoes: C&G




Από τα ομορφότερα μέρη που έχω δει είναι αυτό εδώ. Το Σαρακήνικο (Μήλος). Αν κατάλαβα καλά, λοιπόν, οι άσπροι αυτοί βράχοι που υπάρχουν στο τοπίο είναι λάβα από τα ηφαίστεια που υπήρχαν στην περιοχή και που πλέον έχουν δημιουργήσει ένα περιβάλλον πολύ ιδιαίτερο που πολλοί το ονομάζουν και σεληνιακό τοπίο μιας και η μορφολογία του θυμίζει αρκετά την εικόνα που έχουμε για το έδαφος της σελήνης!
Το φόρεμα που φοράω είναι από τα αγαπημένα του καλοκαιριού (αν και δύσκολα φοριέται χωρίς μαγιώ διότι είναι αρκετά see through). Λατρεύω το άσπρο, ειδικά το καλοκαίρι, αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι είναι ασύμμετρο. Λατρεύω τα ασύμμετρα φορέματα, έχουν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον! 
Και επειδή δεν συνηθίζω να φοράω σανδάλια, αυτά τα παπούτσια με βόλεψαν πολύ στις διακοπές. Έχουν ένα πιο grunge στυλ αλλά ταυτόχρονα είναι πιο άνετα και εύκολα από τη βόλτα μέχρι και την παραλία! 
Επίσης χαίρομαι πολύ τη νέα μου κάμερα! Επιτέλους! Έχω βγάλει έναν σωρό φωτογραφίες και ανυπομονώ να σας τις δείξω!



Photos: Dimitris Panelis

2 σχόλια:

  1. Τι τέλειο μέρος!!! <3 Eπίσης αυτό το παπούτσι είναι θεϊκό, το πήραμε και οι 2 και το φοράμε non stop! Φιλάκια πολλά και happy rest-of-the-summer! :D

    http://mint-vinyl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή